Porsche 911 Targa 4 από την TechArt είναι χάρμα οφθαλμών!


Η TechArt η οποία ειδικεύεται στις βελτιώσεις των Porsche, παρουσιάζει ένα ακόμα αναβαθμισμένο μοντέλο με βάση την 911 Targa 4, σε εκκεντρικό λεμονί χρώμα. Εξωτερικά η εντυπωσιακή 911 Targa 4 διακρίνεται επίσης από το αεροδυναμικό body kit από ανθρακόνημα και συνθετικά υλικά, όπως είναι το ένθετο στη μάσκα, το εμπρός σπόιλερ, η πίσω αεροτομή και διαχύτης, τα νέα καλύμματα των καθρεπτών και οι προσθήκες στα μασπιέ. Επίσης διατίθεται με διάφορα σχέδια ζαντών αλουμινίου διαμέτρου 20 και 21 ιντσών.

Αλλαγές υπάρχουν και στο διάκοσμο του εσωτερικού, όπου περιλαμβάνονται νέες δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις κίτρινου μαύρου, νέο τιμόνι, ένθετα από ανθρακόνημα, πεντάλ αλουμινίου, νέος πίνακας οργάνων και κονσόλα με κίτρινη επένδυση.

Εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, η συγκεκριμένη 911 Targa εφοδιάζεται με ελατήρια χαμηλώματος και με υδραυλική ανάρτηση που μπορεί να ανυψώσει το αυτοκίνητο έως 45 χλστ. σε ταχύτητες έως 60 χλμ./ώρα. Όταν το αυτοκίνητο υπερβεί αυτή την ταχύτητα τότε χαμηλώνει αυτόματα. Επιπλέον, για ακόμα πιο δυναμικό ήχο, έχει προστεθεί νέο αγωνιστικό σύστημα εξάτμισης με βαλβίδα η οποία ελέγχεται αυτόματα ή με το πάτημα ενός μπουτόν στην κεντρική κονσόλα.

Στον κινητήρα δεν έχει γίνει κάποια επέμβαση και τροφοδοτείται με το 6κύλινδρο 3.4 λτ. μηχανικό σύνολο απόδοσης 350 ίππων και 390 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει την τετρακίνητη 911 Targa 4 στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 280 χλμ./ώρα (με το αυτόματο κιβώτιο PDK).

Get it on Google Play Download on the App Store