Volkswagen Golf GTI VII 330 PS με εξάτμιση τιτανίου Akrapovic

Η βελτίωση των VW Golf και ειδικά των GTI εκδόσεων είναι ένα αγαπημένο «σπορ» πολλών βελτιωτών εδώ και χρόνια τώρα, με αναβαθμίσεις σε κάθε επίπεδο και για κάθε γούστο, τόσο αισθητικές όσο και μηχανικές. Μία από τις τελευταίες αναβαθμίσεις που κυκλοφόρησαν για το νεότερο Golf GTI Mk7 προέρχεται από την εταιρεία TVW Car Design και αισθητικά τουλάχιστον είναι αρκετά extreme έως εξεζητημένη.

Το αμάξωμα του Golf GTI είναι ντυμένο με γκρι μεμβράνη από την αριστερή πλευρά, φέρει καρό μοτίβο, χρυσαφί λωρίδα στο κέντρο και τα λογότυπα «Akrapovic», τα οποία δεν είναι μόνο διακοσμητικά. Πιο κραυγαλέες μάλλον είναι οι χρυσαφί παλαιομοδίτικες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών με ελαστικά 235/30. Το πιο ωραίο κομμάτι της βελτίωσης αφορά στην εξάτμιση Akrapovic από τιτάνιο, συνδυασμένη με αγωνιστικό καταλύτη και με διαχύτη από ανθρακόνημα.

Σημαντική αναβάθμιση έχει δεχτεί και ο 2.0 TSI κινητήρας των 220/230 ίππων του εργοστασιακού Golf GTI, ο οποίος στο συγκεκριμένο βελτιωμένο μοντέλο αποδίδει 330 ίππους, δηλαδή 30 παραπάνω από το κορυφαίο Golf R.

Δείτε ακόμα: Volkswagen Golf R 400 με τον 2.0 TSI των 400 ίππων!

Get it on Google Play Download on the App Store