Αισθητική αναβάθμιση της Mercedes-Benz C-Class από την Carlsson

H Carlsson γνωστή για την ενασχόλησή της με τα αυτοκίνητα της Mercedes – Benz παρουσιάζει άμεσα την δική της βελτιωμένη εκδοχή για τη νέα C-Class. Aρχικά η Carlsson ασχολήθηκε με την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου ωστόσο στο μέλλον η πρότασή της θα περιλαμβάνει και μηχανικές βελτιώσεις.

Το αισθητικό πακέτο περιλαμβάνει νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με αεραγωγούς στα άκρα των πλευρών του και lip spoiler στο κάτω μέρος του, το οποίο προαιρετικά μπορεί να είναι και ανθρακονημάτινο. Νέα είναι η μάσκα της εταιρείας που φιλοξενεί και το λογότυπο της Carlsson ενώ οι αισθητικές επεμβάσεις συνεχίζονται με την αεροτομή και το νέο πλαίσιο των εξατμίσεων στο πίσω μέρος, για να συμπληρωθούν από τις εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες  διάστασης 18 έως 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό της νέας C-Class συναντάμε ξύλινες και ανθρακονημάτινες επενδύσεις που συνδυάζονται με το δέρμα ενώ νέα είναι τα βελούδινα πατάκια και τα αλουμινένια πεντάλ της Carlsson. Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα φωτιζόμενα μασπιέ στις πόρτες της C-Class.

Get it on Google Play Download on the App Store