Carlsson CS50 Versailles διακοσμημένη με 1.000 φύλλα χρυσού!

Με βάση τη νέα Mercedes S-Class, o βελτιωτής Carlsson δημιούργησε την CS50 Versailles, η οποία είναι εμπνευσμένη από το παλάτι των Βερσαλλιών και είναι διακοσμημένη στο αμάξωμα και στο εσωτερικό από περισσότερα από 1.000 αληθινά φύλλα χρυσού! Η διαδικασία της επένδυσης μόνο του αμαξώματος χρειάζεται πάνω από 200 εργατοώρες, ενώ τα φύλλα χρυσού έχουν διάσταση 80×80 χιλιοστά και επικολλούνται στις διάφορες επιφάνειες μετά από ειδική επεξεργασία.

Στην Carlsson CS50 Versailles έχουν επενδυθεί συνολικά 30 εξωτερικά τμήματα με χρυσό, όπως είναι στα πάνελ του αμαξώματος, στη μάσκα, στους προφυλακτήρες, στις χειρολαβές κ.α., ενώ στο εσωτερικό τα χρυσά τμήματα φτάνουν τα 278 και καλύπτουν τους αεραγωγούς και πολλά επιμέρους χειριστήρια. Για το εσωτερικό μόνο ο χρυσός που έχει χρησιμοποιηθεί των 22 καρατίων έχει καθαρή αξία γύρω στις 12.000 ευρώ, χωρίς την εργασία. Επιπλέον στην υπερβολικά πολυτελή καμπίνα υπάρχουν οθόνες, υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα, Wi-Fi κ.α., ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τύπων δέρματος.

Η Carlsson CS50 Versailles έχει εξελιχθεί για ιδιαίτερα ευκατάστατους πελάτες στην Κίνα και θα κατασκευαστούν συνολικά 25 αντίτυπα, από τα οποία 10 τουλάχιστον έχουν ήδη αγοραστεί πριν ακόμα παρουσιαστούν στο προσεχές 83ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store