Βελτιωμένο Citroen C3 από τον οίκο Musketier

 Ο οίκος Musketier παρουσιάζει συχνά βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των μοντέλων της Citroen, έτσι τώρα ετοίμασε διάφορες προτάσεις για το νέο C3.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Citroen C3 από 11.750 ευρώ

Ξεκινώντας από τον τομέα της εμφάνισης ο οίκος προτείνει για το Citroen C3 νέα σπόιλερ στους προφυλακτήρες τα οποία διαθέτουν και λεπτομέρειες που μπορούν να βαφούν σε διάφορα χρώματα. Ιδίως στον πίσω προφυλακτήρα δίνει την επιλογή για ένα πιο άγριο σπόιλερ προκειμένου να τοποθετηθούν τέσσερις απολήξεις στο σύστημα εξαγωγής. Για όποιον θέλει κάτι πιο διακριτικό υπάρχουν αρκετές επιλογές σε μονή μπούκα σε διάφορα σχέδια.

Επιπρόσθετα τοποθετείται αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών ενώ υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές ζάντες αλουμινίου σε αρκετές αποχρώσεις με διαστάσεις που ξεκινούν από τις 15 και φτάνουν μέχρι και τις 18 ίντσες.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen C3 1.2 PureTech 110 S&S Auto

Στο μηχανολογικό κομμάτι ο οίκος Musketier προσφέρει κιτ αναβάθμισης του 1.6 BlueHDi 100 με την απόδοση να ανεβαίνει στους 132 ίππους (από 99 ίππους) και στα 290Nm (από 254Nm). Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα για ελατήρια χαμηλώματος 30 χλστ.


 

Get it on Google Play Download on the App Store