Ferrari 488 GTB «πράσινη κόλαση» για λίγους!

Όταν ακούμε «πράσινη κόλαση», το μυαλό των περισσότερων πάει στην φημισμένη γερμανική πίστα Nurburgring. Αυτή τη φορά όμως δεν αναφερόμαστε σε αυτή αλλά σε μία άλλη… πράσινη κόλαση, την εικονιζόμενη Ferrari 488 GTB, βελτιωμένη από τον οίκο Misha Design.

Δείτε ακόμη: Εκτός δρόμου με Ferrari LaFerrari (+video)

Ο τελευταίος, αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να παρουσιάσει και επίσημα, κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης βελτιωμένων αυτοκινήτων στον κόσμο, την SEMA Show στο Λας Βέγκας, την βελτιωτική πρότασή του για την Ferrari 488 GTB.

Μία αρκετά τολμηρή πρόταση σχεδιαστικά, η οποία εκτός από το πράσινο χρώμα που κυριαρχεί και μαγνητίζει τα βλέμματα, έχει να επιδείξει και μία σειρά από αλλαγές, που συνοδεύουν το επιθετικό bodykit.

Έτσι βλέπουμε φουσκωμένα φτερά εμπρός και πίσω, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σπόιλερ και αεροδυναμικό διαχύτη, όλα από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Η Jaguar XE SV Project 8 κέρδισε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (+video)

Σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο Misha Design, μόνο 20 αυτοκίνητα θα μπορέσουν να «ντυθούν» από το συγκεκριμένο bodykit, του οποίου το κόστος δεν είναι ανακοινώσιμο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον βελτιωτή για να μάθουν τιμή.


Get it on Google Play Download on the App Store