Νέα σετ εξατμίσεων για το Honda Civic Type R (+video)

Το νέο Honda Civic Type R αποτελεί ένα από τα πιο γρήγορα και δυνατά προσθιοκίνητα μικρομεσαία χάτσμπακ, αλλά και από τα πιο εντυπωσιακά σε εμφάνιση. Την κίνησή του βάρους 1.380 κιλών αμαξώματος αναλαμβάνει το βελτιωμένο 2λιτρο VTEC TURBO μηχανικό σύνολο ισχύος 320 ίππων και 400 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 272 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμη: Honda Civic 1.6 diesel με πρόγραμμα στα 165 άλογα

Ένα από τα ξεχωριστά του γνωρίσματα, είναι και η το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων το οποίο καταλήγει σε τρεις απολήξεις εξάτμισης, τοποθετημένες στο κέντρο του πίσω διαχύτη (δείτε εδώ γιατί).

Για όσους πάλι θέλουν να αλλάξουν στο σύστημα εξάτμισης του νέου Civic Type R, η βρετανική Milltek Sport με τη μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή εξατμίσεων και καταλυτών, εξέλιξε για το κορυφαίο Civic νέα συστήματα εξατμίσεων, για ακόμα πιο άγριο ήχο, καλύτερη απόδοση και πιο σπορτρίφ εμφάνιση. Το σετ περιλαμβάνει αλλαγή από τον εμπρός σωλήνα, την τοποθέτηση σπορ καταλύτη, μέχρι και τις τρεις απολήξεις των 100 χλστ. διαμέτρου η κάθε μία. Αυτές προσφέρονται σε αποχρώσεις titanium, carbon, μαύρου και σε ανοξείδωτο γυαλισμένο.

Διαβάστε ακόμη: Βελτιωμένη Skoda Octavia RS με 315 άλογα

Δείτε και ακούστε το νέο Honda Civic Type R με την εξάτμιση της Milltek:


Get it on Google Play Download on the App Store