Φοβερή BMW M3 για τους λάτρεις του carbon

Η M3 είναι έτσι κι αλλιώς μια πραγματικά «καυτή» BMW και αυτή των φωτογραφιών μας που μας έρχεται από τον Καναδά, έρχεται για να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο με τα carbon τμήματά της, το μοναδικό της χρώμα, αλλά και τις extra βελτιώσεις της.


 

Ειδικά για το χρώμα, το αμάξωμα αυτής της BMW M3 είναι βαμμένο με το προερχόμενο από το τμήμα BMW Individual, μπλε μεταλλικό Atlantis Blue χρώμα, που της χαρίζει μια πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα. Το χρώμα αυτό συνδυάζεται πετυχημένα και με τις πολυάκτινες μαύρες ζάντες της HRE.

Διαβάστε ακόμα: Πιο σπορ νέα BMW Σειρά 5 από την AC Schnitzer

Επιπλέον αυτών, υπάρχουν στο αμάξωμα έξτρα carbon τμήματα, όπως είναι το νέο σπόιλερ και αεραγωγοί στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, οι πλαϊνοί καθρέπτες και ποδιές, ο πίσω διαχύτης και η μικρή αεροτομή. Τα τμήματα αυτά προέρχονται από την M Performance, την 3D Design και την Sterckenn.

Αλλαγμένη είναι πάντως και η ανάρτηση, που αποκτά ένα ρυθμιζόμενο σετ της KW, το οποίο μειώνει χαρακτηριστικά την απόσταση του αυτοκινήτου από την άσφαλτο. Η τελική πινελιά αφορά στην εξάτμιση της Akrapovic, που βελτιώνει τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα στο πίσω μέρος, όσο και κυρίως τον παραγόμενο ήχο.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμα πιο δυνατό νέο Audi RS 5 με 510 άλογα


 

Get it on Google Play Download on the App Store