Βελτιωμένη Bentley Mulsanne τα έχει… 1.100!

Τα μοντέλα της Bentley είναι γνωστά για τα κορυφαία επίπεδα πολυτελείας που προσφέρουν, αλλά και για τους δυνατούς κινητήρες τους, οι οποίοι καλούνται να κινήσουν σε γοργούς ρυθμούς τα μεγάλα και βαριά αμαξώματα. Βελτιωμένες Bentley με αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις δεν συνηθίζονται στον ίδιο βαθμό που βλέπουμε σε σπορ αυτοκίνητα, ωστόσο υπάρχουν για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω και φυσικά δεν τα οδηγούν οι σοφέρ.

Ο βελτιωτής Mansory, ο οποίος ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις μοντέλων πολυτελών και σπορ μαρκών, εξέλιξε ένα πακέτο αναβάθμισης για τη Bentley Mulsanne, χαρίζοντάς της επιπλέον δυναμισμό. Εξωτερικά προσφέρει αεροδυναμικό κιτ κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, αποτελούμενο από σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, προσθήκες στα μαρσπιέ, φρυδάκια γύρω από τα εμπρός φώτα ομίχλης, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και μια διακριτική αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό. Την πιο σπορ εξωτερική εμφάνιση ενισχύουν με την σειρά τους οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών, συνδυασμένες με ελαστικά διαστάσεων 285/35 και στους δύο άξονες.

Βελτιώσεις έχει δεχτεί και ο V8 κινητήρας των 6.752 κ.εκ. Η εργοστασιακή ισχύς των 512 ίππων και 1.020 Nm ροπής έχει ανέβει στους 585 ίππους και 1.100 Nm ροπής στις 2.300 σ.α.λ. Το μεγάλο σεντάν των 2,6 τόνων επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα (από 5,3 δλ. και 296 χλμ./ώρα χωρίς τη βελτίωση). Παράλληλα, το νέο σύστημα εξάτμισης χαρίζει στον κινητήρα μια πιο άγρια χροιά.

Επιπλέον, ο πελάτης της Bentley Mulsanne μπορεί να επιλέξει και νέες επενδύσεις για το εσωτερικό, όπως διακοσμητικά από βουρτσισμένο αλουμίνιο, από ανθρακόνημα ή γυαλιστερά λάκας πιάνου, καθώς και χειροποίητα πατάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Bentley Continental 24 προς τιμήν των 24 ωρών του Nürburgring

Πόσα supercars έχουν πωληθεί στην Ελλάδα το 2017;


Get it on Google Play Download on the App Store