Βελτιωμένη Porsche Panamera με carbon bodykit αξίας 24.500 ευρώ

Μια νέα πλήρη πρόταση βελτίωσης για την Porsche Panamera παρουσίασε η Ρώσικη TopCar, εστιάζοντας στην αναβάθμιση τόσο της εμφάνισης, όσο και σε αυτή της παροχής ακόμη περισσότερης ισχύος, αλλά και στην αναβάθμιση του εσωτερικού του γερμανικού μοντέλου.


 

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της νέας βελτιωμένης Panamera αποτελούν τα τμήματα που πλαταίνουν το αμάξωμα, αλλά και η προσθήκη στο πίσω μέρος νέων λεπτών χειρολαβών που βγαίνουν προς τα έξω, στα πρότυπα των ισχυρότερων supercars.

Επιπλέον αυτών, η TopCar προσθέτει μια σειρά από νέα τμήματα από ανθρακονήματα, όπως το εμπρόσθιο σπόιλερ και καπό, η carbonοροφή, ο πίσω διαχύτης και η ενεργή πίσω αεροτομή που «σπάει» σε δύο τμήματα. Υπάρχουν επίσης νέες διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και μια μεγάλη γκάμα ζαντών από γνωστές εταιρείες όπως η ADV.1, η HRE, η 1221 κ.λπ.

Αλλαγές έχουμε και στο χώρο του κινητήρα, εκεί όπου ο 4λιτρος V8 biturbo της Porsche έχει αυξήσει την απόδοσή του στα 650 άλογα (+100 ίππους), χωρίς πάντως η TopCar να ανακοινώνει στοιχεία επιδόσεων. Πολλές είναι και οι δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού, με πανάκριβα δέρματα, επενδύσεις από ανθρακονήματα, ξύλο ή ακόμα και χρυσό.

Τιμολογιακά, η TopCar ανακοινώνει ότι οι τιμές της βελτίωσης για την Porsche Panamera ξεκινούν από τα 24.556 ευρώ για το bodykit και τα τμήματα από ανθρακονήματα. Φυσικά, το ποσόν αυτόν αυξάνεται αρκετά ανάλογα με οτιδήποτε άλλο θελήσει να προσθέσει ο πελάτης.

Διαβάστε ακόμα:

Mercedes-AMG GLE 63 με carbon body kit αξίας 20.520 ευρώ! 

Βελτιωμένη Porsche 911 Stinger GTR από την ρώσικη TopCar 

Ροπή ρεκόρ για την diesel Porsche Panamera με επιδόσεις supercar

Get it on Google Play Download on the App Store