«Αγριεμένη» βελτίωση για το Audi R8 V10 Spyder

Η γερμανική Fostla αναβαθμίζει σχεδόν σε όλη την υπόστασή του το Audi R8 V10 Spyder, χαρίζοντάς του παράλληλα και με την πρώτη ματιά μια πολύ αγριεμένη εμφάνιση λόγω της ματ χρυσής-χρωμίου μεμβράνης βινυλίου στο αμάξωμα, των φιμέ παραθύρων και φώτων, αλλά και των μαύρων ζαντών στους τροχούς.

Φυσικά, η βελτίωση της Fostla περιλαμβάνει και αναβάθμιση του μοτέρ και έτσι, ύστερα από την τοποθέτηση ενός νέου φίλτρου της BMC, προγράμματος από την PP-Performance αλλά και μιας νέας εξάτμισης, ο 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας του Audi R8 Spyder φθάνει στα 620 άλογα ισχύος, από 540 εργοστασιακά.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα είναι πραγματικά ονειρική!

Συνεχίζοντας με τις βελτιώσεις στο κορυφαίο «ανοικτό» Audi, η Fostla τοποθετεί ένα νέο σετ πιο σπορ ελατηρίων από την γνωστή KW, τα οποία φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην άσφαλτο το R8 Spyder, χαρίζοντάς του και περισσότερο δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Και σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, η αναβάθμιση του κινητήρα, η εξάτμιση, οι ζάντες και η νέα ανάρτηση, κοστίζουν 15.000 ευρώ (η Fostla δεν αναφέρει πόσο κοστίζει η μεμβράνη του αμαξώματος), μια τιμή που αν μη τι άλλο είναι αντίστοιχη ενός μικρού dieselαυτοκίνητου!


 

Get it on Google Play Download on the App Store