VW Golf GTI επέστρεψε τούμπανο από τον κόσμο των νεκρών…

Κάποιες φορές όταν αγαπάς κάτι πραγματικά και αναφερόμαστε σε αντικείμενα φυσικά, δεν το αφήνεις να πεθάνει. Έτσι έκανε και ο ιδιοκτήτης αυτού του VW Golf, ο οποίος ενώ είχε ένα ατύχημα με αυτό, όταν ήταν καινούργιο, τελικά το έφτιαξε καλύτερο από ποτέ.

Δείτε επίσης: Υπερτούμπανο Audi A7 από την Libery Walk

Το VW Golf GTI που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες, πρωταγωνίστησε στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού βελτίωσης Performance Volkswagen και όχι άδικα, καθώς έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά σε αυτό. Αν μάλιστα αναλογιστείς πως είχε συμμετοχή σε ατύχημα και μάλιστα σοβαρό, όταν ακόμη είχε μόλις 1.800 χλμ. περίπου στις ρόδες του, τότε καταλαβαίνεις πως η δουλειά που έγινε είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Ο ιδιοκτήτης του όμως το αγαπάει πάρα πολύ και δεν ήθελε απλώς να το ξεφορτωθεί και έτσι σκέφτηκα πως εφόσον μπαίνει στη διαδικασία και θα αφιερώσει χρόνο και χρήμα, όπως απαιτεί μία επισκευή, είπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Και καλά έκανε αφού έτσι γεννήθηκε το εικονιζόμενο VW Golf GTI RS. Ένα κυριολεκτικά… φτιαγμένο αυτοκίνητο!

Ένα Golf το οποίο έγινε μηχανικά Golf GTI Clubsport (δείτε εδώ τι σημαίνει VW Golf GTI Clubsport) ενώ εμφανισιακά ο χαρακτήρας του τονίζεται από το bodykit της Rocket Bunny με τα πριτσινωτά φτερά, που συνοδεύεται από σπόιλερ, αεροτομή αεροδυναμικό διαχύτη και τετραπλές απολήξεις και κυρίως από τις εκπληκτικές ζάντες 19 ιντσών της Vossen.

Δείτε ακόμη: Πακέτο βελτίωσης για Lamborghini κοστίζει 50.000 ευρώ

Το εσωτερικό είναι… αγωνιστικού τύπου καθώς εκεί συναντάμε roll cage και αγωνιστικά καθίσματα, ενώ αερανάρτηση και φρένα συμπληρώνουν το παζλ των αλλαγών.

Για την μπαγκαζιέρα οροφής της Thule δεν θα σχολιάσουμε κάτι… Αν ο άνθρωπος χρειάζεται χώρο τότε πάσο. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε και τα αυτοκόλλητα GTI RS χαμηλά στο αμάξωμα, που διατρέχουν το προφίλ του αυτοκινήτου και είναι ξεκάθαρη παραπομπή σε Porsche 911 Carrera.


 

Get it on Google Play Download on the App Store