BMW M2 620 ίππων με όλες τις M μέσα της

Η BMW M2 έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των βελτιωτών, καθώς απευθύνεται σε κατεξοχήν petrolheads και προσφέρει παράλληλα και μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης. Εδώ θα την δούμε σε μία μετατροπή η οποία είναι εφοδιασμένη με τον 3.0 λτ. S55 κινητήρα της M3/M4 στα 620 άλογα.

Προφανώς και οι βελτιωτές ανά την υφήλιο έχουν βαλθεί να σπάσουν κάθε ρεκόρ σχετικά με την ιπποδύναμη της BMW M2 και ο κάθε ένας θέλει να παρουσιάσει το δικό του καμάρι. Αυτή τη φορά έχουμε τον βελτιωτικό οίκο Aulitzky Tuning, από την Γερμανία, που μας παρουσιάζει την δική του πρόταση, σχετικά με την βελτίωση της BMW M2.

Δείτε επίσης: Ηδονική BMW M4 σε Austin Yellow

Αυτή περιλαμβάνει το 3λιτρο, 6κύλινδρο σε σειρά, τούρμπο μοτέρ της BMW M3/M4 το οποίο έπειτα από βελτιώσεις αποδίδει 620 ίππους και 850 Nm ροπής!

Φυσικά η μετατροπή αυτή συνοδεύεται από νέα ανάρτηση (KW), μεγαλύτερα φρένα, άλλο σύστημα εξαγωγής, κιβώτιο από την BMW M4 GTS και νέα ζαντολάστιχα.

Το αυτοκίνητο δεν έχει πειραχτεί εξωτερικά (αν εξαιρέσουμε τα αυτοκόλλητα), πέραν από ένα σπόιλερ από ανθρακονήματα, ενώ εσωτερικά έχει αλλάξει μόνο το εργοστασιακό τιμόνι, τη θέση του οποίου πήρε ένα Recaro ντυμένο με αλκαντάρα. 


 

Get it on Google Play Download on the App Store