Βελτιωμένο SEAT Leon FR diesel με 220 άλογα είναι πραγματικό… τούμπανο!

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα JE Design, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, παρουσιάζει μια νέα πρόταση βελτίωσης για το SEAT Leon FR diesel, η οποία προσθέτει στο αμάξωμά του ένα πλήρες bodykit που αποτελείται από νέους φουσκωμένους θόλους τροχών, πλαϊνές ποδιές και πίσω προφυλακτήρα με διπλό διαχύτη, που του προσδίδουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εικόνα.

Παράλληλα, η JE Design προσφέρει και μια νέα πίσω αεροτομή, η οποία ρυθμίζεται μηχανικά σε τρεις διαφορετικές θέσεις, Highspeed, Race και Race+, ώστε να εξασφαλίζεται η απαιτούμενη κάθετη δύναμη ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Leon 1.8 TSI vs 208 GTi vs Clio RS στα 50-200 χλμ./ώρα (video)

Μαζί με τα παραπάνω η JE Design αλλάζει και την ανάρτηση, προσφέροντας μια νέα ρυθμιζόμενη KW DCC Plug & Play, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος έως και κατά 45 χλστ. Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί, οι οποίοι φέρουν νέες σκουρόχρωμες ζάντες 20 ιντσών.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η JE Design αυξάνει με έναν νέο «εγκέφαλο» την απόδοση του 2λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα στα 220 άλογα, από 184 εργοστασιακά, με τη ροπή να αγγίζει τα 430 Nm από 380 Nm. Μετά από αυτό, προσφέρεται ένα γρηγορότερο κατά 0,3 δλ. 0-100 χλμ./ώρα (7,2 δευτερόλεπτα), με την τελική ταχύτητα να βρίσκεται πλέον στα 232 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα: SEAT Leon με έκπτωση έως 3.900 ευρώ

Η τελευταία προσθήκη της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας αφοράς στην νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, η οποία συνδυάζεται με στρογγυλές (80 χλστ.) ή οβάλ (140×90 χλστ. ή 160×90 χλστ.) διπλές απολήξεις, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, βελτιώνοντας και το ηχητικό αποτέλεσμα του βελτιωμένου της SEAT Leon.

Get it on Google Play Download on the App Store