Mercedes G-Class με 800 ίππους και υπερ-χλιδάτο εσωτερικό

Η Mercedes G-Class είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες για τις εκτός δρόμου ικανότητές της και την αντοχή στην σκληρή χρήση. Ωστόσο, η «στρατιωτική» Mercedes διαθέτει και εκδόσεις με επιδόσεις που θα ζήλευαν πολλά σπορ οχήματα, όπως είναι η Mercedes-AMG G 65 με τον V12 κινητήρα των 6.0 λτ. ισχύος 630 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Το σκληροτράχηλο και πανίσχυρο off road όχημα των 2,6 τόνων επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.

Για όσους λοιπόν αναζητούν ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και αποδόσεις επιπέδου supercar, αλλά σε ένα κλασικό «τετράγωνο» off road όχημα, η Brabus δίνει την λύση με το κιτ των 800 ίππων και των 1.420 Nm ροπής. Για την αύξηση της ισχύος, η Brabus τοποθετεί δύο νέα τούρμπο, νέο intercooler, νέους καταλύτες, νέο φίλτρο αέρα και έχει κάνει επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Η Brabus 800 επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Mercedes G-Class κάνει πλάκα στο χιόνι (+video)

Εκτός από τον κινητήρα, πολλές αλλαγές και προσθήκες έχουν γίνει παράλληλα, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες και μάσκα, μεγάλες ζάντες και πολλές προσθήκες από ανθρακόνημα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος.

Το εσωτερικό είναι πλήρως επενδυμένο με αλκαντάρα και δέρμα στα καθίσματα, ταμπλό, πόρτες, οροφή, πορτ μπαγκάζ κ.λπ. Επίσης, για τους V.I.P. πίσω επιβάτες προσφέρονται τραπεζάκια αεροπορικού τύπου και πτυσσόμενες οθόνες στην οροφή.


Get it on Google Play Download on the App Store