Επίδειξη δύναμης από την BMW ACL2 στο Nurburgring (+video)

Δεν υπάρχει βελτιωτικός οίκος που να γνωρίζει καλύτερα τις BMW από τον AC Schnitzer και η αποτελεσματικότητα των μετατροπών του πιστοποιείται με τον καλύτερο τρόπο από την ACL2 η οποία με το χρόνο της κάνει πολλά supercars να κοκκινίζουν από ντροπή

Προκειμένου λοιπόν ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος να αποδείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της ACL2 την πήγε στο Nurburgring και έκανε χρόνο 7.29.44 δλ. Ένας χρόνος ο οποίος είναι εξαιρετικός. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, η Porsche (991) 911 GT3 χρειάζεται 7.32.20 για την ίδια διαδικασία, ενώ η Pagani Zonda F 7.33 δλ.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένη BMW M4 με 500 άλογα, ακατάλληλη για ανήλικους…

Βέβαια εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μία οποιαδήποτε Σειρά 2 αλλά με μία M235i η οποία παίρνει πνοή από τον κινητήρα της M4, τον S55 που πλέον αποδίδει 570 ίππους. Φυσικά ο Schnitzer έχει προσθέσει αρκετά καλούδια, όπως αεροδυναμικά βοηθήματα, μεγαλύτερα φρένα, νέο μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και έχει εξοικονομήσει αρκετό βάρος πετυχαίνοντας αναλογία 2.59 κιλών/ίππο.

Το αυτοκίνητο δεν πωλείται, καθώς είναι μία επίδειξη δύναμης του AC Schnitzer, με τους ανθρώπους του γερμανικού οίκου πάντως να δηλώνουν πως αν πωλούνταν η τιμή του θα ήταν κάπου κοντά στα 150.000 ευρώ.


Get it on Google Play Download on the App Store