Εκρηκτική BMW M2 με 480 ίππους από την RevoZport

Η BMW M2 έχει ήδη δεχτεί διάφορες μετατροπές από βελτιωτές, οι οποίες περιλαμβάνουν «επεμβάσεις» τόσο στο αμάξωμα όσο και στα μηχανικά μέρη. Η πιο πρόσφατη πρόταση αναβάθμισης για την κορυφαία μικρομεσαία κουπέ BMW προέρχεται από την RevoZport και είναι από τις πιο σκληροπυρηνικές που έχουμε δει.


Την εξωτερική εμφάνιση της M2 αλλάζει σημαντικά το «M2 Raze Aerokit» με πολλά τμήματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Αυτό περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ με 3 διαφορετικές ρυθμίσεις (Street, Sport και Track), νέα φτερά και καπό από ανθρακόνημα με αεραγωγούς για καλύτερη ψύξη του κινητήρα και των φρένων, νέες ποδιές στα μαρσπιέ, ειδικά σχεδιασμένη μεγάλη πίσω αεροτομή, νέο πίσω καπό με ενσωματωμένο σπόιλερ και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Το συνολικό κόστος για όλα αυτά τα επιπλέον τμήματα, συν τη νέα μάσκα ξεπερνά τις 11.500 ευρώ (με προωθητική ενέργεια).

Δείτε ακόμα: Πόσες BMW M2 έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

Παράλληλα, η RevoZport προσφέρει και αναβάθμιση του κινητήρα στους 480 ίππους έναντι 370 ίππων που αποδίδει από το εργοστάσιο ο 6κύλινδρος TwinPower Turbo κινητήρας των 3.0 λτ. Η αύξηση της ισχύος επιτυγχάνεται μέσω της τοποθέτησης νέας εξάτμισης ελευθέρας τιτανίου, νέας εισαγωγής και με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου.

Get it on Google Play Download on the App Store