Το εσωτερικό του νέου Audi TT αποκαλύπτεται!

Για πρώτη φορά και επίσημα κάνει την εμφάνισή του το εσωτερικό του νέου Audi TT, το οποίο παρουσιάζεται στην έκθεση CES και χαρακτηρίζεται από πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία. Το κυριότερο ίσως είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπου προβάλλονται όλα οι απαραίτητες ενδείξεις συν εκείνες που απεικονίζονται σε μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που συνήθως βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Η τρισδιάστατη αυτή οθόνη TFT των 12,3 ιντσών σύμφωνα με την Audi βοηθά τον οδηγό στο να μην αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο, αφού έχει όλες τις πληροφορίες μπροστά στα μάτια του.

Εντυπωσιακή είναι και η σχεδίαση του ταμπλό με τις καθαρές γραμμές και τη μίνιμαλ αισθητική, ενώ όπως αναφέρει η γερμανική φίρμα το πάνω μέρος μοιάζει με ένα φτερό αεροπλάνου και οι στρογγυλοί αεραγωγοί με τα ακροφύσια κινητήρα. Παράλληλα, στο κέντρο των τριών αεραγωγών της κεντρικής κονσόλας έχουν τοποθετηθεί χειριστήρια και ενδείξεις του κλιματισμού, μειώνοντας έτσι οπτικά των αριθμό των χειριστηρίων, ενώ στους ακριανούς αεραγωγούς έχουν ενσωματωθεί τα χειριστήρια των θερμαινόμενων καθισμάτων.

Ξεχωριστά στοιχεία με την σειρά τους αποτελούν το σπορτίφ flat bottomed τιμόνι με τη μικρής διαμέτρου στεφάνη, το απλοποιημένο σύστημα MMI με δύο αντί τέσσερα κουμπιά και τα καθίσματα S με την έντονη και ρυθμιζόμενη πλευρική στήριξη, το ενιαίο προσκέφαλο και το λεπτό σχεδιασμό. Μέσα στο 2014 αναμένεται να δούμε και το αμάξωμα, το οποίο φαίνεται πως θα ακολουθήσει τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του υπάρχοντος μοντέλου με πιο σύγχρονα στοιχεία. 

Get it on Google Play Download on the App Store