Νέα έκδοση Alfa Romeo Giulietta Collezione τον Απρίλιο

Η νέα έκδοση Collezione τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της Alfa Romeo Giulietta και συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με τον πλούσιο εξοπλισμό. Εξωτερικά διακρίνεται από τους μαύρους καθρέφτες και ζάντες 17 ιντσών (ειδικές ανθρακί ζάντες 18” είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας), ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμη με μαύρη ηλιοροφή. Στο εσωτερικό εφοδιάζεται με νέο δίχρωμο (μαύρο και γκρι) υψηλής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα και με γκρι σατινέ λεπτομέρειες στο ταμπλό, στις πόρτες και το κεντρικό τούνελ.

Η νέα Giulietta Collezione είναι εξοπλισμένη με 6 αερόσακους, ESC, το Alfa DNA, φώτα ομίχλης, αισθητήρα πίεσης ελαστικών, διζωνικό κλιματισμό, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ράδιο CD/MP3, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του ηχοσυστήματος, ηλεκτρικούς καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αισθητήρες βροχής και φώτων. Η ειδική έκδοση Collezione προσφέρει επίσης Bluetooth μέσω της συσκευής πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 5” (6.5” κατά παραγγελία), θύρα Aux-in, θύρα USB και φωνητικές εντολές.

Για την κίνηση της Giulietta Collezione υπάρχουν ο ντίζελ 1.6 JTDM 120 hp με μέση κατανάλωση από 3,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 99 γρ./χλμ., ενώ διαθέσιμοι είναι τέσσερις ακόμα κινητήρες, οι 2.0 JTDM 150 HP και 2.0 JTDM 175 HP, ο τελευταίος με το κιβώτιο Alfa TCT, και ο βενζινοκινητήρας τούρμπο 1.4 MultiAir 120 και 170 HP, ο τελευταίος αποκλειστικά επίσης με το Alfa TCT.

Get it on Google Play Download on the App Store