Μια Alfa Romeo πραγματική καλλονή!

Η Alfa Romeo έχει στο πλάνο της μέχρι το 2020 6 νέα μοντέλα, δύο SUV, ένα μεγάλο σεντάν και τον αντικαταστάτη της Giulietta, μαζί με δύο ακόμα «special» μοντέλα το ένα εκ των οποίων πιστεύεται ότι θα είναι το νέο supercar της ιταλικής μάρκας.

Το νέο αυτό μοντέλο θα επαναφέρει την Alfa σε αυτή την κατηγορία σχεδόν 10 χρονιά μετά το τέλος της διάθεσης της 8C Competizione και ήδη, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Alex Imnadze, έρχεται για να μας δείξει τη δική του πρόταση για το πως μπορεί να είναι το ποιόν της νέας super Alfa Romeo.

H πρόταση του σχεδιαστή ονομάζεται «6C Disco Volante» και διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό κουπέ αμάξωμα, που προβάλει έντονο δυναμισμό από όποια πλευρά και εάν το κοιτάξει κανείς. Ξεχωρίζουν στοιχεία όπως τα πολύ μυώδη πλαϊνά, το σφηνοειδές εμπρόσθιο τμήμα με τον θυρεό της Alfa Romeo, αλλά και τα πολύ λεπτά εμπρόσθια φώτα.

Στο πίσω μέρος οι γραμμές είναι εξίσου εντυπωσιακές, με τον Imnadze να δημιουργεί έναν πολύ δυναμικό διαχύτη στα πρότυπα αγωνιστικών κατασκευών και να τον συνδυάζει με έντονες καμπύλες, αλλά και με μικρά στρογγυλά φώτα, που δίνουν και μια ρετρό χροιά στην όλη σχεδίαση.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον των σχεδίων, είναι δεδομένο ότι η Alfa Romeo δεν θα τα υιοθετήσει για κάποιο από τα δικά της μελλοντικά αυτοκίνητα, όμως σε κάθε περίπτωση η πρόταση του σχεδιαστή παραμένει πολύ εντυπωσιακή και ελπίζουμε να έχει μια βάση ρεαλισμού με το νέο supercar των Ιταλών.

Διαβάστε ακόμα: 

0-250 χλμ./ώρα με Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Απίστευτη αγγελία: Δείτε που έχει φτάσει η τιμή αυτής της Giulia Quadrifoglio

Get it on Google Play Download on the App Store