Νέα Volvo S60 Edition και V60 Edition με περισσότερη πολυτέλεια

Η Volvo θα ξεκινήσει την παραγωγή των νέων ειδικών εκδόσεων του S60 Edition και του στέισον βάγκον V60 Edition, τα οποία προσφέρουν περισσότερο στιλ και πολυτέλεια στον εξοπλισμό τους.

Εξωτερικά αμφότερα τα μεσαία αυτοκίνητα ξεχωρίζουν από τα νέα χρώματα Mussel Blue και Luminous Sand που έχουν εμφανιστεί στα νέα μοντέλα S90, V90 και XC90, τα δύο νέα σχέδια ζαντών διαμέτρου 17 ή 18 ιντσών και τα διακοσμητικά σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Αυτά έχουν τοποθετηθεί στους προφυλακτήρες, στη μάσκα και γύρω από τα παράθυρα, ενώ τη δυναμική εικόνα ενισχύουν οι ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Τα μοντέλα Edition εφοδιάζονται ακόμα με ανδιπλούμενους καθρέπτες και με πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Στο εσωτερικό των S60 και V60 Edition τον πολυτελή διάκοσμο αναβαθμίζουν τα σπορ δερμάτινα καθίσματα σε χρώμα μαύρο ή ανοιχτό μπεζ και συνδυάζονται με μαύρη οροφή. Το τιμόνι, το οποίο μπορεί να παραγγελθεί με ενσωματωμένη θέρμανση, έχει επίσης υποστεί ειδική επεξεργασία με ραφή σε αντίθετο χρώμα. Αντίστοιχες ραφές έχουν προστεθεί ακόμα στο κάλυμμα του επιλογέα των ταχυτήτων. Επιπλέον προσφέρονται δύο διακοσμητικά εσωτερικού με λευκασμένο αλουμίνιο ως στάνταρ, ή προαιρετικά με μαύρη λάκα πιάνου.

Get it on Google Play Download on the App Store