Volkswagen Jetta GLI Momo Edition με πολλές βελτιώσεις

Η Momo δημιούργησε ειδικά για την έκθεση SEMA το Jetta GLI Momo Edition χαρίζοντάς του σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο στο συντηρητικής σχεδίασης αμάξωμά του όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά, η Ιταλική φίρμα βελτιώσεων πρόσθεσε στο μικρομεσαίο σεντάν VW λογότυπα της Momo και λωρίδα στα πλαϊνά, σχάρα οροφής και πολυάκτινες γκρι ζάντες αλουμινίου. Πίσω από αυτές διακρίνονται οι διάτρητοι δίσκοι εμπρός της Brembo με τις κίτρινες δαγκάνες. Παράλληλα, εφοδιάζεται με σπορ αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος.

Στο εσωτερικό βγάζει μάτια το τιμόνι MOMO GT50 Anniversario με το επίπεδο κάτω μέρος και τις επενδύσεις δέρματος και αλκαντάρα. Επίσης, κάτω από τον αεραγωγό που βρίσκεται αριστερά από το τιμόνι έχει τοποθετηθεί μια διακριτική οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, όπου αναγράφονται από την πίεση του τούρμπο έως την εξωτερική θερμοκρασία. Το εσωτερικό πακέτο αναβάθμισης συμπληρώνουν οι κίτρινες ρίγες στα διακοσμητικά ένθετα, τα λογότυπα «MOMO» στα προσκέφαλα και τα πολυτελή πατάκια.

Όσον αφορά στον κινητήρα, ο 2λιτρος TSI που τροφοδοτεί το Jetta GLI Momo Edition συνδυάζεται με σπορ ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης της Milltek. Ωστόσο, δεν αναφέρεται αν έχει αυξηθεί ή όχι η απόδοση του μοτέρ, το οποίο από το εργοστάσιο αποδίδει 210 ίππους και 280 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store