Volkswagen Golf R Wolfsburg Edition περιορισμένης παραγωγής

Το πρώτο στέισον βάγκον Volkswagen Golf R Variant αποκτά την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Wolfsburg Edition, η οποία προορίζεται για την αγορά της Αυστραλίας. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι πολλά, μεταξύ των οποίων και το έμβλημα του Wolfsburg με τον «λύκο και το κάστρο».

Οι επιλογές των χρωμάτων του αμαξώματος είναι τρεις, μεταξύ αυτών και το αποκλειστικό Oryx White Pearl, οι 19 ιντσών ζάντες «Black Pretoria», τα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών και οι μαύρες ράγες οροφής. Στον εξοπλισμό του Golf R Wagon Wolfsburg Edition περιλαμβάνονται επιπλέον το Adaptive Cruise Control (ACC), το σύστημα αυτόματης ακινητοποίησης σε χαμηλές ταχύτητες City Emergency Brake και το σύστημα αναγνώρισης των τυφλών σημείων και προειδοποίησης κίνησης πίσω από το όχημα.

Την κίνηση της ειδικής αυτής έκδοσης αναλαμβάνει ο 2.0 TSI των 300 ίππων και 380 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ. και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή του, ανέρχεται στα 58.990 δολάρια Αυστραλίας (40.200€).

Get it on Google Play Download on the App Store