Νέο Volkswagen Golf GTI Dark Shine 2.0 TSI 395 PS για το Wörthersee

Μαζί με το επετειακό Golf GTI Clubsport και το φουτουριστικό Golf GTE Sport, η Volkswagen παρουσιάζει στο Wörthersee μία ακόμα μοναδική έκδοση του μικρομεσαίου της μοντέλου, το Golf GTI Dark Edition. Αυτό δημιουργήθηκε από 13 σπουδαστές της γερμανικής φίρμας, ηλικίας 17 έως 25 ετών και φέρει πολλές μετατροπές σε σχέση με το Golf GTI παραγωγής.

Το περασμένο φθινόπωρο οι 13 μαθητευόμενοι της VW παρέλαβαν ένα «άδειο» αμάξωμα και μέσα σε διάστημα εννέα μηνών δημιούργησαν το Golf GTI των ονείρων τους με βάση το Golf GTI Performance. Εξωτερικά επέλεξαν τη διχρωμία του γκρι Daytona με R-κίτρινο δημιουργώντας μια φωτεινή αντίθεση. Αντίστοιχος συνδυασμός χρωμάτων υπάρχει και σε άλλα μέρη του αμαξώματος και του εσωτερικού, όπου έχει γίνει χρήση αλκαντάρα. Στον χώρο αποσκευών έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα ήχου υψηλής απόδοσης με συνολική ισχύ 3.500 Watt. Οκτώ ηχεία στον χώρο επιβατών και τρία subwoofe rστο πορτ μπαγκάζ με LED φωτισμό παράγουν ισχυρό και πεντακάθαρο ήχο, ο οποίος ελέγχεται μέσω tablet.

Για την κίνηση του Golf GTI Dark Shine φροντίζει ο βελτιωμένος 2.0 TSI με απόδοση ανεβασμένη στους 395 ίππους και 487 Nm ροπής στις 4.700 σ.α.λ. Οι μετατροπές αφορούν την τοποθέτηση νέου συστήματος ανοξείδωτης εξάτμισης με χειροποίητες απολήξεις, φιλτροκούτι από ανθρακόνημα, τροποποιημένο intercoolerκαι λογισμικό.

Get it on Google Play Download on the App Store