Νέα ειδική κορυφαία έκδοση Volkswagen Amarok Ultimate

Τη νέα ειδική έκδοση Amarok Ultimate παρουσιάζει η Volkswagen με την ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση και τον κορυφαίο εξοπλισμό, ο οποίος είναι πιο πλούσιος από το Amarok Highline στο οποίο βασίζεται. Εξωτερικά οι τροποποιήσεις που φέρει εστιάζονται στους νέους bi-xenon προβολείς με τα ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, στα ασημί καλύμματα των καθρεπτών, στα σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα με LED φωτισμό πινακίδας και στις 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 255/55. Επιπλέον, το Amarok Ultimate εξοπλίζεται με ασημί προστατευτικά τμήματα, με χρωμιωμένα σκαλοπάτια και μπάρα στην καρότσα.

Στον βασικό εξοπλισμό του ανήκουν -εκτός άλλων- υποβοήθηση παρκαρίσματος με κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, συναγερμός, θερμαινόμενα καθίσματα και εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης. Ξεχωριστό τόνο χαρίζουν οι επενδύσεις από μαύρο αλκαντάρα στα καθίσματα και τα ειδικά πατάκια.

Το Amarok Ultimate τροφοδοτείται με τους TDI κινητήρες των 2.0 λίτρων απόδοσης 140 και 180 ίππων με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς και με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ή αυτόματο 8 σχέσεων.

Όσο για τις τιμές του Amarok Ultimate είναι αντίστοιχες με ενός πολυτελούς επιβατικού, αφού ξεκινούν στη Γερμανία από 41.376 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Get it on Google Play Download on the App Store