Η πρακτικότερη εκδοχή του Vοlkswagen Beetle με 5 πόρτες

Το Volkswagen Beetle τόσο στην 3θυρη έκδοσή του όσο και στην κάμπριο ξεχωρίζει για το μοναδικό ρετρό του στιλ με τις έντονες καμπύλες, όπως στο κλασικό Beetle. Ωστόσο, εκεί που μειονεκτεί είναι σε πρακτικότητα και σε χώρους για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές (ειδικά το πρώτης γενιάς σύγχρονο Beetle), κάτι που δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αν η VW αποφάσιζε να παρουσιάσει ένα 5θυρο αμάξωμα.

Πλέον τίποτα δεν είναι απίθανο για τον γερμανικό όμιλο, από την στιγμή που μέχρι και το TT πρόκειται να αποκτήσει έκδοση με συν δύο πόρτες, όπως είδαμε μέσω του TT offroad concept. Παράλληλα, μια 5θυρη εκδοχή του Beetle θα μπορούσε να φέρει και άλλους πελάτες στην VW και να ανταγωνιστεί το MINI Countryman.

Μια πρώτη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα 5θυρο Beetle βλέπουμε μέσω των ηλεκτρονικά επεξεργασμένων φωτογραφιών από τον σχεδιαστή Theophilus Chin. Η προσθήκη των δύο επιπλέον πίσω θυρών δεν αλλοιώνει το έντονα καμπύλο σχήμα του Beetle, όπως και οι πιο παχιές πίσω κολόνες. Σπορτίφ νότα προσθέτει και η διακριτική αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Get it on Google Play Download on the App Store