Το… GTI VW Amarok R-Style με 600 Nm ροπή

Ο όμιλος VW -μεταξύ άλλων βελτιωμένων μοντέλων- θα παρουσιάσει στο Worthersee και το «φτιαγμένο» Amarok R-Style με τον σπορτίφ χαρακτήρα, δείχνοντας μας πως θα μπορούσε να είναι ένα Amarok GTΙ. Εξωτερικά, το δυναμικό του ύφος τονίζουν οι μυώδεις προφυλακτήρες με τα διακριτικά σπόιλερ από ανθρακόνημα, οι τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων, το roll-bar της καρότσας, τα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα LED και οι θηριώδεις μαύρες ζάντες διαμέτρου 22 ιντσών με ελαστικά 295/35 σε συνδυασμό με τα φαρδύτερα κατά 60 χιλιοστά φτερά.

Στην καμπίνα του Amarok R-Style τον σπορτίφ διάκοσμο τονίζουν οι κόκκινες και ασημί επενδύσεις, το σπορ τιμόνι, τα τύπου μπάκετ καθίσματα και οι επενδύσεις από ανθρακόνημα στο ταμπλό, στην κονσόλα και στις πόρτες. Πρόσθετα εφοδιάζεται με οθόνη αφής οκτώ ιντσών και subwoofer 500 watt.

Όσο για την κίνησή του φροντίζει ένα V6 3.0 TDI μηχανικό σύνολο ισχύος 272 ίππων και 600 Nm στροφής, το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store