Νέα ειδική έκδοση Toyota GT86 Blanco με λευκό περλέ χρώμα

Το πισωκίνητο κουπέ Toyota GT86 αποκτά μια νέα ειδική έκδοση, την GT86 Blanco, η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία της ξεχωρίζει πρωτίστως από το λευκό χρώμα του αμαξώματος. Ωστόσο δεν είναι ένα απλό άσπρο, αλλά περλέ GT White Pearl, το οποίο συνδυάζεται με σπορ λωρίδες γκρι – κόκκινου στο εμπρός και πίσω καπό, στην οροφή, στα πλαϊνά, στους καθρέπτες και στους προφυλακτήρες. Αντίστοιχες λωρίδες είχαν χρησιμοποιηθεί και στην επίσης ειδική έκδοση του Toyota GT86 Cup Edition.

Την σπορ εμφάνιση του Toyota GT86 Blanco συμπληρώνουν οι ανθρακί 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου των 10 ακτινών με το ανάγλυφο όνομα του GT86. Στο εσωτερικό αναφέρεται ότι υπάρχουν σπορ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, ενώ τα μπροστινά είναι και θερμαινόμενα. Επίσης κάθε αυτοκίνητο φέρει αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα.

Από τεχνικής πλευράς δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, που σημαίνει ότι εφοδιάζεται με το 2λιτρο boxer κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 205 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το 2+2 αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα.

Το Toyota GT86 Blanco θα ξεκινήσει να πωλείται στη Μ. Βρετανία από την 1η Ιουλίου στην τιμή των £28.500 (40.000€), και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν από τη 1η Αυγούστου.

Get it on Google Play Download on the App Store