Αναβαθμισμένο Toyota 86 14R60 με αγωνιστικό εξοπλισμό

Η Toyota παρουσιάζει μια πιο σπορ βελτιωμένη έκδοση του GT 86, το 86 14R60, το οποίο φέρει πολλές αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις που του χαρίζουν αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Εξωτερικά το body kit αποτελείται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, οροφή και πίσω μεγάλη αεροτομή από ανθρακόνημα, εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο και σφυρίλατες ζάντες μαγνησίου 18 ιντσών. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί μπάκετ καθίσματα, επενδύσεις ανθρακονήματος, τιμόνι ντυμένο με αλκαντάρα και πορτοκαλί ραφές.

Βελτιώσεις διαθέτει και ο 2.0 λτ. boxer κινητήρας, ο οποίος εφοδιάζεται με νέα εισαγωγή αέρα, φίλτρο αέρα υψηλής ροής και ένα βοηθητικό ψυγείο λαδιού, ωστόσο η απόδοση παραμένει στους 200 ίππους και 205 Nm ροπής. Επιπλέον το εξατάχυτο κιβώτιο φέρει ελαφρύ σπόνδυλο, ενισχυμένο συμπλέκτη και επιλογέα ταχυτήτων για πιο γρήγορες αλλαγές.

Επιπλέον το Toyota 86 14R60 εξοπλίζεται με ενισχυμένα εμπρός γόνατα, με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενισχυμένα σινεμπλόκ, πιο ισχυρά φρένα και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Το Toyota 86 14R60 θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία σε μόλις 100 αντίτυπα με τιμή από 6,3 εκατομμύρια γιεν (45.870 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store