Νέα Toyota FT-1 Vision GT και πιο πολυτελές FT-1 concept

Δύο νέες εκδόσεις του πολύ εντυπωσιακού σπορ αυτοκινήτου FT-1 παρουσίασε η Toyota, το FT-1 Vision GT με την πιο αγωνιστική εμφάνιση και το πιο πολυτελές FT-1 concept σε ανθρακί χρώμα αμαξώματος και καφέ δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό. Το FT-1 Vision GT είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο αποκλειστικά για πίστα και διακρίνεται για την πιο extreme σχεδίασή του με την ευμεγέθη πίσω αεροτομή, το σπόιλερ από ανθρακόνημα εμπρός, το μεγάλο πίσω διαχύτη, τους αεραγωγούς στα φτερά και στους προφυλακτήρες για καλύτερη ψύξη.

Η νεότερη δεύτερη εκδοχή του FT-1 concept διακρίνεται από το ανθρακί εξωτερικό χρώμα, το οποίο του χαρίζει πιο σικ εμφάνιση σε σχέση με το αρχικό κόκκινο FT-1 concept που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Παράλληλα το εσωτερικό προβάλλει πιο πολυτελή εικόνα μέσω των καφέ απόχρωσης δερμάτινων επενδύσεων.

Τόσο το FT-1 Vision GT όσο και το νεότερο FT-1 concept θα είναι διαθέσιμα για εικονική οδήγηση από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Gran Turismo 6 του PlayStation 3.

Get it on Google Play Download on the App Store