Renault Megane RB8 σε 120 επιπλέον μονάδες

Το Μάιο η Red Bull παρουσίασε μια συλλεκτική έκδοση του Megane Renault Sport προκειμένου να γιορτάσει την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην F1 και τη συνεργασία της με την Renault. Τώρα, με τον 4ο τίτλο να είναι γεγονός (πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών) το Megane R.S θα παραχθεί σε 120 επιπλέον μονάδες αυτής της ξεχωριστής έκδοσης.

Η έκδοση RB8 του Megane Renault Sport έχει δεχθεί τις πινελιές της Red Bull Racing, αρχικά με την χρήση του ξεχωριστού μπλε χρώματος (Crepuscule Blue) των μονοθέσιων της, ενώ τα logo στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά του αμαξώματος είναι και πάλι της Αυστριακής εταιρείας. Επίσης στο αμάξωμα υπάρχουν γκρι λεπτομέρειες που τονίζουν την μοναδικότητά του όπως είναι οι χειρολαβές των θυρών, τα καλύμματα των καθρεπτών και η πίσω αεροτομή.

Τα logo της Red Bull Racing κοσμούν και το εσωτερικό αυτής της έκδοσης του Megane R.S. όπως και οι επενδύσεις των μπάκετ καθισμάτων της Recaro. Βασιζόμενο στην έκδοση Trophy με το 2λιτρο κινητήρα των 265 ίππων, η έκδοση αυτή εφοδιάζεται με τα ίδια ελαστικά Bridgestone RE050A, όμως οι 19 ιντσών ζάντες είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα με γκρι λεπτομέρειες. Νέο στοιχείο για το Megane και αποκλειστικό για αυτή την έκδοση είναι το σύστημα R-Link που πρωτοείδαμε στο μικρότερο αλλά και νεότερο Clio R.S.

Get it on Google Play Download on the App Store