Exclusive Porsche Cayman S με μοναδικές αντιθέσεις

Το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive έχει παρουσιάσει κατά καιρούς μοναδικά μοντέλα, τα οποία προσφέρουν το κάτι ακόμα παραπάνω στους απαιτητικούς πελάτες της μάρκας για να ξεχωρίζουν από τις «στάνταρ» εκδόσεις. Η νεότερη «αποκλειστική» Porsche, είναι η εικονιζόμενη Cayman S με το λευκό αμάξωμα, στο οποίο κάνουν κοντράστ τα διάφορα μαύρα ένθετα.

Αυτά αφορούν το λογότυπο «Cayman S» χαμηλά στις πόρτες, τις μαύρες βάσεις των καθρεπτών, τους αεραγωγούς στα πίσω φτερά και τα σκουρόχρωμα εμπρός – πίσω φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η μοναδική αυτή Cayman S ξεχωρίζει από τις δίχρωμες 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου SportTechno και το διαχύτη στο χρώμα του αμαξώματος.

Αποκλειστικές λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό το οποίο είναι πλήρως επενδυμένο με καφετί δέρμα απόχρωσης «Espresso» στο ταμπλό, πόρτες, καθίσματα, ακόμα και στην κολόνα του τιμονιού. Ευχάριστη αντίθεση δημιουργούν με την σειρά τους ο πίνακας οργάνων και το ρολόι – χρονόμεντρο Sport Chrono σε λευκό φόντο, καθώς και λευκές επενδύσεις στην κονσόλα, ταμπλό και πόρτες.

Αλλαγές στον κινητήρα δεν έχουν γίνει και εφοδιάζεται με τον 6κύλινδρο boxer των 3.4 λτ. απόδοσης 325 ίππων και 370 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει την Cayman S στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 283 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store