Η πιο ακριβή και πολυτελής Porsche Panamera Exclusive Series

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες θα κάνει πρεμιέρα η περιορισμένης παραγωγής υπερπολυτελής Porsche Panamera Exclusive Series, η οποία θα διατεθεί σε μόλις 100 αντίτυπα. Βασισμένη στην Panamera Turbo S Executive με το μακρύ μεταξόνιο και τον V8 κινητήρα των 4.8 λτ. απόδοσης 570 ίππων και 750 Nm ροπής ξεχωρίζει εξωτερικά από το μαύρο αμάξωμα με το καφέ στα πλαϊνά που σβήνει προς τα πίσω και τις 20 ιντσών μαύρες ζάντες.

Άκρως εντυπωσιακό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε πολυτέλεια είναι και το εσωτερικό της Porsche Panamera Exclusive Series, όπου κυριαρχεί η διχρωμία μαύρου – καφέ δέρματος υψηλής ποιότητας το οποίο κάθε επιφάνεια σε καθίσματα, ταμπλό, πόρτες κ.ο.κ. Στον ήδη υπερπλήρη εξοπλισμό της προστέθηκε το σύστημα ψυχαγωγίας Rear Seat Entertainment System Plus με τις μεγάλες οθόνης αφής των 10,1 ιντσών, πίσω από τα εμπρός προσκέφαλα.

Φυσικά κάθε ένα από τα 100 μοντέλα που θα κατασκευαστούν θα φέρει αριθμημένη πλακέτα, ενώ στον εξοπλισμό υπάρχει και το ειδικά σχεδιασμένο σετ των 5 βαλιτσών με δέρμα Poltrona Frau. Όσο για την τιμή της απόλυτης Panamera, ανέρχεται στη Γερμανία στις 249.877 ευρώ έναντι 197.041 ευρώ που κοστίζει η αμέσως «φθηνότερη» Panamera Turbo S Executive.

Δείτε την Porsche Panamera Exclusive Series και στο βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store