Φωτιά στα κόκκινα η Panamera Turbo της Porsche Exclusive!

Μια μοναδική Porsche Panamera παρουσιάζει η Porsche Exclusive, το τμήμα εξατομίκευσης της γερμανικής φίρμας, η οποία βασίζεται πάνω στην νέα Panamera Executive, προσφέροντάς της ακόμη περισσότερη μοναδικότητα και έξτρα πολυτέλεια.

Η νέα Porsche Panamera Executive παρουσιάστηκε πριν λίγο διάστημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, όντας η μακρύτερη (+150 χλστ. μεταξόνιο) και πιο πολυτελής έκδοσης του 4πορτου γερμανικού κουπέ.

Πάνω σε αυτή τη νέα έκδοση αμαξώματος δημιουργεί η Porsche Exclusive μια μοναδική Panamera, προσφέροντάς της αρχικά ένα ειδικό κόκκινο χρώμα (Carmine Red) για το αμάξωμά της. Επίσης, τοποθετεί και το πακέτο SportDesign, που περιλαμβάνει έναν νέο πίσω διαχύτη, αλλά και κόκκινα περιγράμματα των εξατμίσεων. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες σε ασημί-μαύρο.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Porsche Panamera 4 E-Hybrid με 2,5 λίτρα κατανάλωση!

Περνώντας στο εσωτερικό της δημιουργίας της Porsche Exclusive, συνεχίζεται και εδώ η διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο, είτε με επιλογή κόκκινων δερμάτινων καθισμάτων και αντίστοιχης απόχρωσης επενδύσεων στις πόρτες και το κάτω τμήμα του ταμπλό, είτε με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και κόκκινες επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, το ταμπλό και το άνω τμήμα του εσωτερικού των θυρών.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της, η Porsche Exclusive επέλεξε την Porsche Panamera Turbo Executive, με τον 4λιτρο V8 turbo των 550 ίππων. Θυμίζουμε ότι όλες οι Panamera Executive έρχονται εκτός από το μακρύτερο μεταξόνιο, με παθητική τετραδιεύθυνση, αερανάρτηση στον πίσω άξονα για περισσότερη άνεση, κλιματισμό 4 ζωνών και για τους πίσω επιβάτες, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα και πολλά άλλα που φροντίζουν να μεταφέρουν σαν… βασιλιάδες τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store