H Opel στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

Τρία μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν φέτος στην Κινεζική αγορά βρίσκονται στο επίκεντρο του περιπτέρου της Opel στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης (20 – 29 Απριλίου). Μετά από απουσία πέντε χρόνων, η Opel επιστρέφει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και παρουσιάζει τα Insignia ST (Sports Tourer), Astra GTC και Zafira Tourer. Ανάμεσα στα εκθέματα βρίσκεται και το Opel Antara, το σημερινό best-seller της μάρκας στην Κίνα.

Τα νέα μοντέλα αντιπροσωπεύουν τρεις τύπους οχημάτων, που γίνονται όλο και δημοφιλέστεροι στην αναπτυσσόμενη, νεότερη γενιά Κινέζων αγοραστών: station wagon, MPV και coupe. «Αυτοί αναζητούν ξεχωριστά και φρέσκα προϊόντα που θα αναδείξουν το lifestyle τους και θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Παράλληλα, απαιτούν ποιοτικές λεπτομέρειες και κομψό στυλ σε ό,τι αγοράζουν. Τα προϊόντα Opel είναι προσαρμοσμένα ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις αυτών των νεαρότερων καταναλωτών» δήλωσε ο Keller. Το Insignia ST θα αρχίσει να πωλείται στα καταστήματα Διανομέων Opel στην Κίνα λίγο μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Τα Zafira Tourer και Astra GTC θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Πέρσι, η Opel πούλησε περίπου 4.500 αυτοκίνητα στην Κίνα μέσω 22 Διανομέων.

Οι δραστηριότητες της Opel στην Κινεζική αγορά εντάσσονται στο τρέχον πρόγραμμα προϊοντικής επέλασης. Τους τελευταίους 24 μήνες, η μάρκα έκανε επιτυχημένη είσοδο σε αγορές όπως το Ισραήλ, η Σιγκαπούρη, η Χιλή, η Αυστραλία και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Opel θα συνεχίσει να αναζητά ευκαιρίες εξαγωγών, εφόσον αυτό έχει επιχειρηματικό νόημα.

Η General Motors και οι κοινοπραξίες της παρουσιάζουν πάνω από 50 διαφορετικά μοντέλα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Τα προϊόντα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα, από μικρά μέχρι πολυτελή επιβατικά οχήματα και ελαφρά pickup με το λογότυπο των Baojun, Buick, Cadillac, Chevrolet, Jiefang, Opel και Wuling. Η GM έχει 12 κοινοπραξίες, δύο ξένες επιχειρήσεις πλήρους ιδιοκτησίας και πάνω από 55.000 εργαζόμενους στην Κίνα. Η GM και οι κοινοπραξίες της προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων και μαρκών ανάμεσα στις βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Το 2012, η GM πούλησε πάνω από 2,8 εκατομμύρια οχήματα στην Κίνα. 

Get it on Google Play Download on the App Store