Νέο μικρομεσαίο 4θυρο κουπέ Nissan Lannia (+video)

Πριν από δύο χρόνια η Nissan είχε δείξει τις προθέσεις της για την παρουσία ενός νέου μικρομεσαίου σεντάν μοντέλου με τολμηρή σχεδίαση μέσω του πρωτότυπου μοντέλου Friend-ME και ένα χρόνο παρουσίασε την εξέλιξή του, το Lannia Concept. Σήμερα, η Ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης το Lannia παραγωγής, το οποίο μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο ομώνυμο μοντέλο.

Σύμφωνα με τη Nissan, το Lannia είναι το πρώτο προϊόν της που σχεδιάστηκε για τους νέας γενιάς Κινέζους, ειδικά τους trendsetters και εκείνους που είναι στην ηλικία των 20άρηδων και 30άρηδων. Το Lannia σχεδιάστηκε από το τμήμα Nissan Design China και εξελίχθηκε από το Nissan Global Design Center.

Ορισμένα από τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία που φέρει το Lannia είναι η μάσκα V-motion, η «κυματοειδής» πίσω κολόνα του αμαξώματος και τα τύπου μπούμερανγκ πίσω φωτιστικά σώματα. Συνολικά αποπνέει δυναμισμό και παραπέμπει στα 4θυρα κουπέ αυτοκίνητα. Μοντέρνο σχεδιασμό εμφανίζει και το εσωτερικό του, με σπορτίφ διάκοσμο και 7 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων.

Η Nissan δεν ανακοίνωσε τεχνικές λεπτομέρειες για το Lannia, ενώ το πιθανότερο είναι να διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα ή και σε άλλες Ασιατικές χώρες.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store