Νέο Nissan 370Z NISMO Roadster concept με 350 ίππους

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο κάνει το πρώτο “ανοιχτό” μοντέλο της NISMO, το Nissan 370Z NISMO Roadster concept, το οποίο αν και πρωτότυπο φαίνεται έτοιμο για να μπει στην παραγωγή. Να υπενθυμίσουμε ότι η γκάμα των NISMO παραγωγής αποτελείται από τα μοντέλα GT-R NISMO, 370Z NISMO, Juke NISMO και Juke NISMO RS. Αξιοσημείωτο είναι ότι το GT-R NISMO έχει κάνει sold out, ενώ το 370Z NISMO κατέχει το 20% των συνολικών πωλήσεων και το Juke NISMO το 15%.

Εξωτερικά, το 370Z NISMO Roadster concept φέρει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με ενσωματωμένα Hyper LED φώτα ημέρας, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, κόκκινες ρίγες, λογότυπα NISMO, ενσωματωμένες μπάρες με δερμάτινη επένδυση πίσω από τα προσκέφαλα και πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα. Τη δυναμική εμφάνιση συμπληρώνουν οι 19 ιντσών ελαφριές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά διαστάσεων 245/40 εμπρός και 285/35 πίσω.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το αναβαθμισμένο 3.7 λτ. V6 μηχανικό σύνολο απόδοσης 350 ίππων και 374 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αλλαγές έχουν γίνει και στις ρυθμίσεις της ανεξάρτητης ανάρτησης, ενώ ακόμα περιλαμβάνονται μεγάλα δισκόφρενα, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης για καλύτερη επιτάχυνση. 

Get it on Google Play Download on the App Store