Νέο Nissan Murano με πολύ δυναμική σχεδίαση και υψηλή πολυτέλεια

Το νέο, τρίτης γενιάς Nissan Murano αποκαλύπτεται λίγες μέρες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και εντυπωσιάζει με τη δυναμική και μυώδη σχεδίασή του. Ορισμένα από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα αποτελούν η μεγάλη μάσκα στο V-Motion εμπρός τμήμα του αμαξώματος, τα φωτιστικά σώματα τύπου 370Z και τα έντονα νεύρα που διατρέχουν το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια, η μοντέρνα σχεδίαση, η μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και οι πολύ άνετοι χώροι για όλους τους επιβάτες. Φυσικά ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, ενώ την ασφάλεια ενισχύουν πολλά σύγχρονα στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας.

Την κίνηση του νέου Murano αναλαμβάνει ένα V6 μηχανικό σύνολο 3.5 λίτρων απόδοσης 260 ίππων και 325 Nm ροπής με τη μετάδοση να μεταφέρεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς μέσω του Xtronic αυτόματου κιβωτίου. Επίσης η ανάρτησή του είναι ανεξάρτητη σε όλους τους τροχούς, ενώ οι τροχοί που πατάει είναι διαμέτρου 18 και 20 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store