Nissan Sport Sedan Concept με εντυπωσιακό 4θυρο κουπέ αμάξωμα

Την πρώτη του εμφάνιση κάνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το νέο πρωτότυπο μοντέλο Nissan Sport Sedan Concept, το οποίο αποτελεί τον προπομπό ενός μελλοντικού μεγάλου 4θυρου κουπέ μοντέλου με πολύ δυναμική σχεδίαση. Το πληθωρικών διαστάσεων Nissan Sport Sedan Concept έχει μήκος 4.870 χιλιοστά, πλάτος 1.912 χιλιοστά, μεταξόνιο 2.825 χιλιοστά και χαμηλό ύψος στα 1.378 χιλιοστά.

Το αμάξωμά του διακρίνεται για τις σπορτίφ γραμμές του με την επιθετική σχεδίαση εμπρός, τα έντονα νεύρα που διατρέχουν το καπό και τα πλαϊνά και την πολύ χυτή «ουρά» με το έντονα κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ, ενώ οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 21 ιντσών τονίζουν περαιτέρω το «αγριεμένο» στιλ του. Πολύ μοντέρνο, high tech αλλά και πολυτελές ταυτόχρονα είναι το εσωτερικό με τα τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, την πλατιά κεντρική touch screen κονσόλα και το flat bottomed τιμόνι με τα paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων.

Για την κίνηση του Nissan Sport Sedan Concept υπάρχει ο βελτιωμένος V6 των 3.5 λίτρων με απόδοση πάνω από 300 ίππους, σε συνδυασμό με το πιο σπορ κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic CVT, το οποίο μεταφέρει την ισχύ στους εμπρός τροχούς. 

Get it on Google Play Download on the App Store