Νέα Ford Fiesta Red Edition και Black Edition από 16.240€

Τα Fiesta Red Edition και Black Edition ήδη διατίθενται για πωλήσεις και αναμένονται στις εκθέσεις των εμπόρων μέσα στο μήνα, είναι τα ισχυρότερα αυτοκίνητα παραγωγής 1.0 λτ. όλων των εποχών. Tα δίχρωμα μοντέλα διατίθενται σε έκδοση Race Red, με οροφή και λεπτομέρειες σε glossblack και σε έκδοση Panther Black, με οροφή και λεπτομέρειες σε gloss red.


Επιπλέον, εξωτερικά διαθέτουν σπόιλερ εμπρός προφυλακτήρα, καλύμματα καθρεπτών με χρωματική αντίθεση, ζάντες αλουμινίου Panther Black 16-ιντσών ή προαιρετικά 17-ιντσών. Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει εμπρός και πίσω σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή οροφής, ενώ η χρωματική αντίθεση της οροφής και των δύο μοντέλων δημιουργεί μία έντονη αντίθεση.

Τα μοντέλα διαθέτουν κεντρική κονσόλα και λαβές θυρών σε gloss black, μαύρο δερμάτινο σπορ τιμόνι και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινη ραφή. Μαύρα πατάκια με κόκκινη ραφή και ανθρακί μαύρα σπορ καθίσματα σε υλικό Ultimate με αντίθετη κόκκινη ραφή και εξωτερικές επιφάνειες.

Ο 1.0 EcoBoost 140 PS έχει μοναδική χαρτογράφηση ελέγχου υπερπλήρωσης, χρονισμού βαλβίδων και πεταλούδας γκαζιού, ώστε σε συνδυασμό με το νέο intercooler να προσφέρει 12% περισσότερη ισχύ και μία ακόμα πιο σπορ οδηγική εμπειρία με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δευτ. και τελική ταχύτητα 201 χλμ./ώρα, σε συνδυασμό με κατανάλωση 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 104 γρ./χλμ.

Τα μοντέλα Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition αυξάνουν την οδηγική ικανοποίηση με την ανανεωμένη κλιμάκωση σχέσεων στο πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σπορ σετάρισμα της ανάρτησης. Επιπλέον των νέων ρυθμίσεων αμορτισέρ και ελατηρίων, η σπορ ανάρτηση χρησιμοποιεί πιο άκαμπτο πίσω άξονα και νέα ρύθμιση του Electronic Power Assisted Steering που μέσω διαφορετικής καμπύλης υποβοήθησης προσφέρει καλύτερη πληροφόρηση από το σύστημα διεύθυνσης.

Οι τιμές ξεκινούν από 16.240€ (με 960 ευρώ όφελος απόσυρσης) για το Fiesta Red Edition και από 16.715 για το Fiesta Black Edition, ενώ ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης τόσο σε στοιχεία ασφαλείας όσο και ανέσεων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store