Νέα έκδοση Kia Picanto 1.2 EX Sport 5d για όσους προλάβουν!

H Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Kia Picanto, την 1.2 Sport 5d, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μόλις 25 αυτοκινήτων. Η νέα έκδοση Picanto 1.2 EX Sport 5d διαθέτει τη γνωστή μάσκα της Κia με κόκκινο όμως περίγραμμα, σπορ προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης και πίσω σπορ προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης. Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED. Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ. Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών και το σύστημα πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα και στους 4 τροχούς.

Εσωτερικά το Picanto 1.2 EX Sport 5d διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο σπορ εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB&AUX.

Το Picanto 1.2 λτ. με 85ps κοστίζει από 11.170 ευρώ με απόσυρση και διαθέτει standard 6 αερόσακους, ESP με VDC και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Το σύστημα ISG (Start&Stop) ανήκει επίσης στο βασικό εξοπλισμό, και φροντίζει ώστε οι εκπομπές CO2 να περιορίζονται στα 100 γρ./χλμ., απαλλάσσοντας το Picanto Sport από τα τέλη κυκλοφορίας. Επίσης, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διατίθεται με τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia.

Δείτε ακόμα εδώ το νέο τιμοκατάλογο Kia.

Get it on Google Play Download on the App Store