MINI Vision: Προπομπός των νέων MINI

Η MINI παρουσίασε στο σχεδιαστικό της κέντρο στο Μόναχο μια σχεδιαστική σπουδή για την αισθητική των μελλοντικών μοντέλων της, μέσω ενός 3D εικονικού μοντέλου. Το MINI Vision συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία της φίρμας με νέα πιο τονισμένα χαρακτηριστικά όπως είναι η εξάγωνη μάσκα με τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης, τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και η χαρακτηριστική πίσω κολώνα του αμαξώματος που αποτελεί συνέχεια των γυάλινων επιφανειών.  

Εκτός του σχεδιαστικού αυτού πλάνου, η MΙΝΙ μελετά παράλληλα και νέες εφαρμογές για περιορισμό του βάρους αλλά και την βελτίωση της αεροδυναμικής των μελλοντικών μοντέλων της μέσω του MINI Vision.

Εντυπωσιακό είναι και το –επίσης εικονικό- εσωτερικό του MINI Vision το οποίο και εκείνο διατηρεί τις κλασικές φόρμες των MINI αναλλοίωτες παραμένοντας ξεχωριστό, και χρηστικό ωστόσο διαθέτει νέα φουτουριστικά στοιχεία όπως είναι το «MINI Disco» δάπεδο και το οποίο αναπαριστά σχήματα ή αλλάζει τον εσωτερικό φωτισμό μέσω των στοιχείων LED που διαθέτει.

Την πρώτη εικόνα από το νέο σχεδιαστικό προφίλ της MINI θα την δούμε -σε πραγματικό αυτοκίνητο αυτή τη φορά-, στην τρίτη γενιά του μοντέλου που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο, λίγο μετά τα γενέθλια του δημιουργού του Αλεξ Ισιγόνη, ενώ πάνω στο Vision θα βασιστεί εκτός των άλλων και το μελλοντικό μίνι αυτοκίνητο της εταιρείας. 

Get it on Google Play Download on the App Store