MINI τροποποιημένα για camping

Για όσους θέλουν να συνδυάζουν την οδηγική ευχαρίστηση και το ξεχωριστό στιλ που προσφέρει ένα αυτοκίνητο MINI και τις διακοπές σε κάμπινγκ, η MINI δίνει την λύση μέσω της παρουσίασης τριών ειδικά τροποποιημένων MINI, ειδικά για τις διακοπές.

Ξεκινώντας από το MINI Countryman ALL4 Camp, εφοδιάζεται με σκηνή οροφής η οποία τοποθετείται πάνω σε ειδική σχάρα και αναδιπλώνεται εύκολα στην θήκη της όταν δεν χρειάζεται.

Το MINI Cowley συνδυάζεται με ένα πολύ trendy μικρό ρυμουλκούμενο πολυτελές τροχόσπιτο. Αυτό διαθέτει δύο κουκέτες ύπνου, γκαζάκι, δεξαμενή νερού, νεροχύτη, διάφορες θήκες για μικροπράγματα, ψυγείο και σύνδεση για τηλεόραση. Το τροχόσπιτο αυτό είναι μόλις 12 εκατοστά φαρδύτερο από το MINI Clubman και ζυγίζει περίπου 300 κιλά.

Όσο για το MINI Clubvan Camper αποτελεί ένα μίνι αυτοκινούμενο σπίτι για έναν… εργένη. Στην ειδικά διαμορφωμένη του καμπίνα με τα σταθερά και καλυμμένα -για τα αδιάκριτα βλέμματα- παράθυρα υπάρχει χώρος για ύπνο, μικρό ψυγείο, φούρνο και κουζίνα και απεριόριστη θέα προς τα πάνω μέσω της γυάλινης ανοιγόμενης οροφής. Επιπλέον εξοπλίζεται και με ντους  για το απαραίτητο φρεσκάρισμα μετά το μπάνιο στην θάλασσα. 

Get it on Google Play Download on the App Store