Επίσημες φωτογραφίες της Mercedes A 45 AMG+video

Μόλις πριν από λίγη ώρα το autogreeknews παρουσίασε τη νέα Mercedes A 45 AMG με καμουφλάζ, ενώ πριν από λίγο διέρρευσαν στο διαδίκτυο επίσημες φωτογραφίες που δείχνουν την κορυφαία έκδοση της A-Class δίχως το παραμικρό καμουφλάζ. Στις 7 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης λοιπόν, θα κάνει την πρεμιέρα της, ενώ σύμφωνα με τι πρώτες φωτογραφίες η εντυπωσιακή εμφανισιακά Α 45 AMG δεν κρύβει τον σπορ χαρακτήρα της τόσο στο εξωτερικό της όσο και στο εσωτερικό της με τους υποψήφιους αγοραστές της να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 18 ή 19 ιντσών ζάντες.

Η Mercedes Α 45 AMG έρχεται να βάλει φωτιά στην κατηγορία των σπορ hatch αυτοκινήτων με τους 354 ίππους του δίλιτρου κινητήρα της και τα 450 Nm ροπής. Ο κινητήρας αυτός διαθέτει νέα κυλινδροκεφαλή, πιστόνια, στρόφαλο και πιο αποδοτικό υπερτοφοδότη Twin Scroll της BorgWarner. Θα συνδυάζεται με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της εταιρείας το οποίο ενσωματώνει και σύστημα launch Control. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι επιδόσεις του αυτοκινήτου των 1.500 κιλών περίπου, αναμένονται κορυφαίες με τελική ταχύτητα που θα προσεγγίζει τα 270 χλμ./ώρα στην έκδοση με το performance package ή τα 250 χλμ./ώρα στην στάνταρ έκδοση.

Η τετρακίνητη Α 45 ΑMG είναι 25 χλστ. πιο χαμηλή από τις νορμάλ εκδόσεις και διαθέτει αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς, ενώ το στήσιμό της συμπληρώνεται και από νέες γωνίες camber των εμπρός τροχών που υπόσχονται αντάξια της εμφάνισης και των επιδόσεων, οδική συμπεριφορά.  Η Α 45 AMG θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της το καλοκαίρι του έτους που διανύουμε.  

Παρακάτω ακολουθεί το video με τον κινητήρα της Α 45 AMG να δοκιμάζεται στα “κόκκινα”:

Get it on Google Play Download on the App Store