BRABUS B63S-700 με βάση την G 63 AMG 6×6

Θυμάστε την θηριώδη 6τροχη και 6κίνητη Mercedes G 63 AMG; Η Brabus επιστρέφει επί του θέματος παρουσιάζοντας την δική της εκδοχή γι’ αυτό το εντυπωσιακό όχημα. Αρχικά η έκδοση ονομάζεται Brabus B63S και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Βrabus ασχολήθηκε αρκετά με την εξωτερική εμφάνιση προσδίδοντας στο ούτως η άλλως «τέρας» της Mercedes ακόμα περισσότερο στυλ εφοδιάζοντάς το αρχικά με νέο εμπρός σπόιλερ, αεραγωγό οροφής από ανθρακόνημα και φιμέ φώτα xenon. Παράλληλα μέσω του προστατευτικού καλύμματος κάτω από το αυτοκίνητο και τα νέα σκαλοπάτια και τα ανθρακονημάτινα φτερά, αναδεικνύει και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Στο εσωτερικό η Brabus δεν έκανε πολλές επεμβάσεις, αλλά αλλάζοντας τις επενδύσεις με δερμάτινες κόκκινου χρώματος σίγουρα καταφέρνει να κάνει την διαφορά. Επίσης κάποιες μικρές πινελιές όπως τα αλουμινένια πεντάλ και τα πλαίσια στα πάνελ της κεντρικής κονσόλας και του επιλογέα, αναβαθμίζουν και εκείνα με τη σειρά τους τον εσωτερικό διάκοσμο.

Αυτό που κάνει όμως αυτή την έκδοση πραγματικά ακόμα πιο τρομακτική από την «νορμάλ» είναι η βελτίωση του κινητήρα που δέχτηκε. Ο 5.5 λίτρων V8 twin turbo κινητήρας λοιπόν των 536 ίππων και 760 Nm ροπής… βελτιώθηκε και αποδίδει πλέον 700 ίππους με την ροπή να αυξάνεται κατά 200 Nm (960Nm). 

Get it on Google Play Download on the App Store