Νέο Jeep Wrangler Rubicon X Package limited edition στη Γενεύη

Μαζί με το νέο μικρό Jeep Renegade παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και το νέο περιορισμένης παραγωγής Jeep Wrangler Rubicon X Package με τις σκουρόχρωμες λεπτομέρειες που του χαρίζουν ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ. Εξωτερικά διακρίνεται από την παραδοσιακή μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες σε μαύρο χρώμα, τα φιμέ κρύσταλλα, τις σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και τη μαύρη τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου, ενώ το σκληρό κάλυμμα της εξωτερικής ρεζέρβας και η αφαιρούμενη οροφή είναι βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό του Jeep Wrangler Rubicon X Package limited edition υπάρχει δερμάτινο σαλόνι σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα, τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και η χειρολαβή από την πλευρά του συνοδηγού μαζί με του αεραγωγούς φέρουν ασημί επενδύσεις. Επίσης εξοπλίζεται με σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 6,5 ιντσών, Bluetooth, DVD player, USB και σκληρό δίσκο 40 GB.

Η διάθεση του Jeep Wrangler Rubicon X Package τόσο με το 2θυρο όσο και με το 4θυρο αμάξωμα θα ξεκινήσει στην Ευρώπη το δεύτερο τετράμηνο του 2014 με τον κινητήρα ντίζελ των 2.8 λίτρων απόδοσης 200 ίππων και 460 Nm ροπής και τον βενζίνης 3.6 V6 Pentastar των 248 ίππων και 347 Nm ροπής, αμφότεροι σε συνδυασμό με το 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. 

Get it on Google Play Download on the App Store