To νέο μικρό SUV Honda Vezel

To πρωτότυπο Honda Urban SUV που είχε παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2013 πλέον αποκαλύπτεται σε μορφή παραγωγής, διατηρώντας αρκετά βασικά αισθητικά γνωρίσματα αλλά με πιο «γήινη» αισθητική. Στο Tokyo Motor Show θα κάνει πρεμιέρα με την ονομασία «Vezel» και θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2013, ωστόσο στην Ευρώπη θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2015 και θα φέρει διαφορετική ονομασία.

Παράλληλα, βλέπουμε εικόνες και από το εσωτερικό του, το οποίο σύμφωνα με την Honda προσφέρει ένα χώρο προσεγμένης ποιότητας για οδηγό και συνοδηγό, σε συνδυασμό με άνεση και λειτουργικότητα για τους πίσω επιβάτες. Σχεδιαστικά φαίνεται να έχει μινιμάλ αισθητική και με τα χειριστήρια να συγκεντρώνονται στη μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων και την πιο κάτω οθόνη του συστήματος κλιματισμού.
 
Στην Ιαπωνία, η Honda θα παρουσιάσει ένα υβριδικό και ένα βενζινοκίνητο μοντέλο του Vezel. Το υβριδικό θα εφοδιάζεται με Sport Hybrid i-DCD που συνδυάζει κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5 λίτρων με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, ενώ το βενζινοκίνητο θα εφοδιάζεται με κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5 λίτρων. Υιοθετώντας τεχνολογίες συστημάτων κίνησης νέας γενιάς, το Vezel συνδυάζει ένα δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα και άριστη κατανάλωση και στα δύο μοντέλα.
Get it on Google Play Download on the App Store