Ford Tourneo Connect με νέο ντίζελ κινητήρα 1.5 TDCi

H Ford αναβαθμίζει τα πολυχρηστικά μοντέλα της Tourneo Connect (5θέσιο) και το 7θέσιο Grand Tourneo Connect, τα οποία εφοδιάζει με το νέο ντίζελ 1.5 TDCi (βλ. και ανανεωμένο Fiesta 1.5 TDCi), ενώ ταυτόχρονα προσθέτει στον εξοπλισμό τους νέα συστήματα ασφαλείας. 


Ξεκινώντας από το νέο μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 1.5 λτ., θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις ισχύος με 75, 100 και 120 ίππους. Με το ισχυρότερο μοτέρ προσφέρεται και αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο Powershift. Η Ford ανακοινώνει κατανάλωση από 4,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 111 γρ./χλμ., παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 7% από τον απερχόμενο ντίζελ 1.6 DTCi. Εκτός από τους ντίζελ κινητήρες, το Tourneo Connect τροφοδοτείται και με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost 100 PS με σύστημα Auto-Stop-Start, ο οποίος καταναλώνει 5,6 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 129 γρ./χλμ. CO2.

Τα Tourneo Connect και Grand Tourneo Connect τα οποία μοιράζονται την κοινή παγκόσμια πλατφόρμα με τα Focus και Kuga, ενισχύονται και στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, καθώς εφοδιάζονται με νέες τεχνολογίες. Αυτές είναι το σύστημα αναγνώρισης οδικών πινακίδων σήμανσης, το σύστημα προειδοποίησης τυφλών σημείων, το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, η αυτόματη απενεργοποίηση των μεγάλων φώτων και το πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων SYNC 2 με οθόνη αφής 6 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store