Ford Transit Skyliner Concept: Ένα λίαρτζετ σε ρόδες!


Πολυτέλεια που θυμίζει αυτή των πλέον ακριβών λίαρτζετ, προσφέρει το Transit Skyliner Concept, που θα παρουσιάσει η Ford στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την ερχόμενη Τετάρτη. Το νέο van, αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Ford με την Galpin Auto Sports και βασίζεται πάνω στη μεγαλύτερη εκδοχή αμαξώματος του Transit, με το μακρύτερο μεταξόνιο και την υψηλότερη οροφή. Ξεχωρίζει για την άκρατη πολυτέλεια που προσφέρει στο εσωτερικό του, το οποίο μάλιστα μπορεί να διαμορφωθεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές, ανάλογα με τις ανάγκες των επιβατών. 

Τι βρίσκουμε στο εσωτερικό του μοναδικού αυτού Transit; Κατ’ αρχάς, 4 μοναδικής αισθητικής πολυθρόνες, επενδεδυμένες με πανάκριβα λευκά δέρματα. Έπειτα, ένα πλήρες μπαρ, σύστημα ψυχαγωγίας surround με επίπεδη οθόνη 52 ιντσών, δορυφορική τηλεόραση, αλλά και έναν media σέρβερ για την αποθήκευση κομματιών μουσικής και βίντεο. Τέλος, το πάτωμα είναι επενδεδυμένο με ακριβό ξύλο, ενώ υπάρχει και ειδικός νυχτερινός φωτισμός LED, που επιτείνει την πολυτελή ατμόσφαιρα. 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η δυνατότητα του Transit Skyliner Concept να διαμορφώνει το εσωτερικό του σύμφωνα με τα «θέλω» των επιβατών, προσφέροντας τέσσερις διαφορετικές επιλογές, που μπορούν μάλιστα να γίνουν και μέσω του πατήματος ενός κουμπιού σε εφαρμογή για smartphone! Έτσι, στην επιλογή θεάτρου, οι πολυθρόνες γυρίζουν και ανακλίνονται, ώστε οι επιβάτες να έχουν την καλύτερη θέα στην 52 ιντσών οθόνη. Έπειτα, στην επιλογή business, οι πολυθρόνες στρέφονται αντικριστά και στη μέση τους αποκαλύπτεται ένα τραπέζι για meeting. Υπάρχει επίσης επιλογή για άνοιγμα της πίσω πόρτας του χώρου αποσκευών, που αποκαλύπτει το μπαρ, όταν το Skyliner είναι σταθμευμένο, ενώ τέλος, υπάρχει και η επιλογή ξεκούρασης, όπου οι πολυθρόνες ανακλίνονται πλήρως και ειδικά υποπόδια εκτείνονται, για maximum άνεση!

Get it on Google Play Download on the App Store