Νέο μικρό van Iveco Vision concept με καινοτόμες τεχνολογίες

Η Iveco παρουσιάζει στην έκθεση των επαγγελματικών οχημάτων IAA στο Ανόβερο της Γερμανίας το νέο φουτουριστικό van Vision concept με πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το σύστημα κίνησης Dual Energy. Αυτό περιλαμβάνει ένα υβριδικό σύνολο (θερμοηλεκτρικό) για την κάλυψη μακρινών αποστάσεων και ξεχωριστό ηλεκτροκινητήρα για αστικές μετακινήσεις χωρίς θόρυβο και εκπομπές ρύπων.

Εξωτερικά το Iveco Vision concept παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε σχεδίαση με τα LED φώτα, τις διάφανες εμπρός κολόνες για καλύτερη ορατότητα, την συρόμενη πόρτα του συνοδηγού για ευκολότερη πρόσβαση και την ημιδιάφανη οροφή. Παράλληλα το αμάξωμά του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Καινοτόμο είναι το πλήρως αυτόματο σύστημα διαχείρισης φορτίου που χρησιμοποιεί αισθητήρες, οι οποίοι εντοπίζουν τα εμπορεύματα και στη συνέχεια δείχνουν την σωστή τοποθέτηση αυτών στο εσωτερικό του οχήματος. Έτσι εξασφαλίζεται προστασία των πολύτιμων αγαθών από ζημιές, γρηγορότερη φόρτωση και εκφόρτωση και μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store